Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]
Λιανική: Απευθυνθείτε στα καταστήματά μας ή τηλεφωνήστε στο 210-3421111.

Αγαπητοί μας πελάτες,

Οι υπηρεσίες που πρόθυμα και με μεγάλη προσοχή σας παρέχουμε ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας και των ρούχων σας, είναι οι εξής:

Στεγνό καθάρισμα: Στεγνό καθάρισμα (χωρίς νερό, με ειδικό καθαριστικό) όλων των ενδυμάτων και υφασμάτινων ειδών. Περιλαμβάνει το σιδέρωμα.

Σιδέρωμα:
Υπηρεσία μόνο σιδερώματος. Σιδέρωμα στο χέρι όλων των ενδυμάτων και υφασμάτινων ειδών.

Είδη σπιτιού:
Αφορά καθάρισμα και σιδέρωμα (ή/και μόνο σιδέρωμα) για όλα τα είδη σπιτιού όπως κουρτίνες, καλύμματα επιπλώσεων, τραπεζομάντηλα.

Πλύσιμο:
Πλύσιμο με νερό και σιδέρωμα ρούχων, σεντονιών, t-shirts.

Laundry:
Αφορά το πλύσιμο (χωρίς σιδέρωμα) σε ασπρόρουχα, κάλτσες, πετσέτες, σεντόνια.

Παπλώματα - κουβέρτες:
Πλύσιμο αντιμικροβιακό παπλωμάτων και κουβερτών.

Δερμάτινα: Πλήρη γκάμα υπηρεσιών για τη φροντίδα των όλων (εκτός παπούτσια) δερμάτινων ειδών σας. Καθαρισμός, επαναλίπανση, αλλαγή χρώματος, επιδιορθώσεις (φερμουάρ, καψίματα, σχισήματα, κουμπιά), μεταποιήσεις.

Επιδιορθώσεις: Υπηρεσία επιδιορθώσεων υφασμάτινων ειδών (στενέματα, κοντέματα, αόρατο γαζί, αλλαγές φερμουάρ, υπηρεσίας express…)

Φροντίδα των ρούχων:
Ιδιαίτερη φροντίδα των ρούχων με προϊόντα περιποίησης, όπως το φιξάρισμα που ενισχύει το κράτημα της φόρμας των ρούχων, η αδιαβροχοποίηση που ισχυροποιεί την ανθεκτικότητα μπουφάν και καμπαρντινών, το κολλάρισμα που έχει ιδιαίτερη πέραση σε πουκάμισα και «προίκες» δηλαδή τραπεζομάντηλα, σεντόνια, σεμέν.

Η επιχείρηση αναλαμβάνει παραγγελίες χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.